Consiliul Județean Bistrița-Năsăud cumpără 25 de microbuze electrice

FOTO cu caracter ilustrativ

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a lansat o procedură de achiziție publică a 25 de microbuze electrice destinate transportului elevilor.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, achiziția are ca scop îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevi în vederea asigurării accesului la educație și prevenirii reducerii abandonului școlar.

Valoarea estimată a achiziției este de 30,1 milioane lei fără TVA, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 27 februarie.

În urma acestei achiziții, vor avea parte de condiții mult mai bune de transport copiii din orașele Năsăud și Sângeorz-Băi și comunele Tiha Bârgăului, Telciu, Budacu de Jos, Târlișua, Maieru, Lunca Ilvei, Lechința, Șanț, Rebrișoara, Rebra, Parva, Leșu, Căianu Mic, Prundu Bârgăului, Poiana Ilvei, Ilva Mare, Rodna, Petru Rareș, Feldru, Cetate, Livezile, Ilva Mică, Teaca.

Finanțarea necesară cumpărării microbuzelor este asigurată prin intermediul unui proiect pe care Consiliul Județean Bistrița-Năsăud îl derulează cu fonduri europene alocate prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *