Liviu Rusu a vorbit LIBER despre Grupul de la Cluj! Crede că-i FINAL pt. Radu Moldovan și că șeful PSD NU mai este-n grațiile „serviciilor”: „toți și-au rupt gâtul la al 4-lea mandat!”

Liviu Rusu a făcut o analiză a actualei campanii electorale și a bătăliei pentru putere. Fostul președinte al Consiliului Județean a fost extrem de virulent la adresa lui Radu Moldovan și a grupării din care șeful PSD ar face parte!

Liviu Rusu zice că actuala conducere a Consiliului Județean e controlată de anumite grupuri de interese!

Liviu Rusu, despre Grupul de la Cluj care l-a protejat pe Radu Moldovan!

„Sunt mai multe persoane, unele cu ștaif, cu școală, super-inteligenți, alții sunt rămași de pe vremea UTC-ului…  iar șeful lor este distinsul domn Vasile Sebastian Dâncu…

Eu îl cunosc pe dl Dîncu, dinainte să fiu eu președinte la Consiliul Județean. Ne-am intalnit la un vernisaj la Bistrita, in Piata Mica, era și fostul primar Vasile Moldovan. Ne știam dinainte! Aveam prieteni comuni la Cluj, care aveau o părere foarte bună despre Dâncu, că este om de viitor… sigur,  și eu aveam o părere bună, până la proba contrarie… Unde -i multa minte e si prostie sau e partea aceea malefica a omului.

vasile dancu ziar de bistrita

Liviu Rusu: Partea care schimba caracterul este iubirea de arginti sau de functiii. Dacă iubesti foarte mult argintii si funcțiile în viață, te dezumanizezi…  Eu nu vreau să-i aduc atingeri de imagine, dar i-am simțit “lucrătura” .

 Și el (Vasile Dâncu) a fost unul din artizanii care a dus la epurarea mea din viața politica…. și la oprirea carierei, deși eu nu tin la functii foarte mult… pentru că funcțiile și stările sunt un dar de la Dumnezeu. Cum e și viața: un dar de la Dumnezeu!

Despre sport: Dacă vrea să fie Gigi Becali, perfect! Să facă pe banii lui !

“Sportul e un moft ! Ce face domnia sa e un moft ! Adică îți faci sport personal cu bani publici? Ce, nu știți dumneavoastră cum se plătește și cât costă un jucător transferat din afară? Iar grupul de juniori e așa de fațadă ca să să motiveze, nu-i așa : „copiii dumneavoastră fac sport”, iar manifestările lui de mare microbist!…. Un om trebuie să aibă statutul funcției este și să i se potrivească la fel ca o mănușă …

E normal să sară președintele ca un țap turbat? NU-mi place ! 

Dar sportul să nu reprezinte 1% ! Cei care merg la manifestări sportive sunt 1% din populația județului da? Eu, ca președinte …. dânsul ca președinte să fie un pic mai reținut mai rezervat. 

Nu-i sportul meu, nu-i afacerea mea ca președinte. Dânsul ca președinte, trebuie să fie mai reținut, NU e sportul meu, NU e afacerea mea.

Dacă vrea să fie Gigi Becali, perfect! Să facă pe banii lui !

Dar nu să faci pe bani publici că se vede fără ochelari că vin bani din alte surse . Pentru că de unde plătești tu, dacă socotim 10.000 de euro la jucătoare pe lună … de unde vin banii ? Din prețul la Aquabis, din structura de drumuri?!

Despre REGRETE. Rusu zice că-i punea capăt lui Radu, dacă ar fi candidat în 2012. Nicu Moldovan de la Beclean era președintele PSD acum!

„Domnul Botezat , eu dacă aș fi candidat în 2012 îl băteam pe Radu de-i săreau fulgii ! Radu își termina mandatele înainte de a începe ! Rămânea doar cu două mandate de deputat și ieșea din politică. Și azi era președinte Nicu Moldovan! „

Și populismul și propaganda pe care o promovează depășesc propaganda lui Ceaușescu și pun cuvinte și imagine și taie panglici …. și presă cumpărată și așa mai departe. Lucrături, făcături ca să crească mare nulitatea, ca să crească mare președintele! Păi, el NU semnează nimic domnule . El are om . Și-a băgat om! El nu semnează absolut nimic!

Despre lucrările proaste la drumuri: caz concret drum Județean Dej 173 C Buduș – Șieu : a costat vreo 4 milioane de euro inaugurat acum șase luni!

„Eu pe DJ 151 am dat garanție 10 ani, s-au mai făcut mici covorașe , e adevărat. Acum, toate drumurile județene arată ca și acest drum, cu mici excepții. Toate au probleme! Când faci proiectarea și execuția, ai diriginte e șantier, ai consultanți.. Domnii aceștia sunt plătiți degeaba?” – a spus Liviu Rusu.

FINAL de carieră pentru Radu Moldovan? „Toți și-au rupt capul la al 4-lea mandat, chiar dacă au fost susținuți de Statul Paralel!

Toți și-au rupt capul la al 4-lea mandat… Cei cărora le-a plăcut funcția și puterea, chiar dacă a fost ținuți de statul paralel, și-au rupt capul la al 4-lea mandat! Cu excepția primarilor, care ce fac săracii? Aduc niște fonduri și vine Radu Moldovan și taie panglica și spune „domnule am adus 2 miliarde de euro sau de dolari în județ!

 Ei bine, justifică-i! În ce constau cele 2 MILIARDE? Pentru că lucrările sunt  artizanale!  

Liviu Rusu, IRONIC despre Lazany, cel care a livrat pâine la Spital de la firma soției sale!

„Eu nu zic că n-o fi băiat bun și că n-a făcut școala la vremea lui ! Că în meseria lui de om de afaceri NU a performat, iar pătrunjelul nu stătea simetric și pâinea NU au fost caldă și de calitate când domnia sa a furnizat-o de la firma proprie la spital!  Nu spun asta!”

Radu Moldovan NU s-a oprit la timp, deși Vasile Dâncu i-a sugerat s-o facă! Liviu Rusu: „Toată chintesența inteligenței umane constă în a ști să te oprești la timp!

Sigur că bate un vânt rece din baltă…  Doamne ferește se bată… „La Sulina-n port”. Știți  și dumneavoastră cine-l cânta la chefuri pantagroelice, chiar unul de la Grupul de la Cluj, dar una e sa il canti de plăcere, de mucalit și alta e să treci prin starea asta… Nu o doresc nimănui!

Toată chintesența inteligenței umane constă în a ști să te oprești la timp! Dacă domnul Moldovan ar fi acumulat un gram de inteligență trebuia să oprească ! Să nu fi în situația domniei sale de acuma !

Contracandidații te pișcă de punctele sensibile și de călcâiul lui Ahile , dacă știe ce-i ăla și când sigur el a pus suflet , mai multă patimă decât suflet . Oricine ai fi, nu poți să faci un lucru , nu poți să conduci dacă n-ai echipă bună, dacă n- ai oameni !

Ori, dacă ne uităm ce echipă are și fiecare de unde provine și cel mai apropiat vorbește exact ca președintele, parcă e papagal și a făcut școala și s-a împotmolit la doctorat.

Și doctoratul (lui Bogdan Ivan ) era susținut de nimeni altcineva decât de Sebastian Vasile Dâncu. Asta spune foarte multe! Ce știe Rusu Liviu știe multă lume și sunt lucruri imbatabile și sunt lucruri compromițătoare.

Emisiunea INTEGRALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!