Lorant Sas de la REPER candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Deputatul Lorant Sas a anunțat că și-a depus candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, din partea Partidului REPER.

Partidul REPER Bistrița-Năsăud va fi reprezentat pe buletinele de vot la alegerile locale din 9 iunie. Mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în timp ce, alături de colegii mei din filială, vă îndemn să votați și lista candidaților REPER pentru funcțiile de consilieri județeni, unde propunem profesioniști care vă vor reprezenta cu hărnicie și cinste în structurile de conducere ale județului nostru, care merită o nouă viziune și o nouă abordare de dezvoltare”, a spus Lorant Sas.

Sursa citată menționează că Partidul REPER Bistrița-Năsăud propune și candidați pentru funcțiile de primari și consilieri locali în Josenii Bârgăului și Dumitra, precum și pentru Consiliul Local al municipiului Bistrița.

”Toate aceste candidaturi vor fi completate de prezența pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare a echipei de excepționali eurodeputați (Dacian Cioloş, Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru) care au fost clasați, fără excepție, în topul activității lor în Parlamentul European, de către toate publicațiile și instituțiile europene de specialitate. Pe 9 iunie, românii vor avea de ales între populismul comasaților, extremismul partidelor care amenință parcursul european al României și profesionalismul celor care au demonstrat că și-au făcut treaba, fără circ și derapaje mediatizate, în consiliile locale, în Parlamentul României sau la Bruxelles și Strasbourg. Noi, cei din Partidul REPER, vom rămâne mereu pe calea profesionalismului și a modestiei, fără compromisuri și cu respectarea principiilor care stau la baza statutului nostru: valoarea și integritatea membrilor de partid, democrație și transparență absolută, cote de gen și de tineri pe listele de candidați, pentru a sluji interesul public și pentru a schimba în bine viața românilor. Dragii mei bistrițeni, năsăudeni, someșeni, bârgăuani, dumitreni, pe 9 iunie veți vota nu doar pentru viitorul vostru, ci și pentru cel al copiilor voștri! Județul Bistrița-Năsăud merită mai mulți investitori și noi locuri de muncă și ieșirea din rușinosul top al celor mai mici salarii, o conectare reală la infrastructura europeană de transport, merită mai mult decât un turism aproape inexistent și, în general, o absorbție semnificativ mai mare a fondurilor europene, care aduc bunăstare și dezvoltare, pentru a nu mai asista neputincioși la depopularea masivă a comunităților locale. Aceasta este unica rețetă pentru a-i aduce înapoi, din străinătate, pe cei dragi nouă, care de mulți ani lipsesc de lângă noi”, a mai adăugat Lorant Sas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *