Lucian Sănmărtean și-a deschis școală de fotbal în București ! Magicianul Gloriei caută copii care să-i calce pe urme!

Fotbalistul Lucian Sânmărtean a fost prezent alături de mai mulți colaboratori la deschiderea oficială a Școlii de Fotbal care-i poartă numele. La eveniment a fost prezent Răzvan Burleanu, Marius Dunca, Ministrul Sportului, impresarul Anamaria Prodan, fotbalistul Gnohere, goalgeterul Stelei și Maria Sânmărtean, soția fotbalistului.

Ofertă pentru Lucian Sânmărtean: să lucreze la Federație, alături de Răzvan Burleanu! 

 

La această întâlnire, președintele FRF, Răzvan Burleanu i-ar fi făcut o ofertă lui Sânmărtean de a lucra în staff-ul Federației, după ce se retrage din fotbal. 

 

 

Sănmărtean și-a deschis școala de fotbal din București, în parteneriat cu Instituția de Învățământ Lumina, o rețea de școli private deținută de mai mulți oameni de afaceri turci. Centrele de învățământ Lumina sunt în București, Cluj, Ploiești Constanța și Iași.

 

Școala de fotbal pe care și-a deschis-o Lucian Sânmărtean beneficiază de baze de antrenament moderne și caută copii între 6 și 11 ani pentru inițiere în fotbal. Școala va beneficia de antrenori de specialitate, licențiați UEFA, absolvenți ai Facultății de Educație Fizică și Sport, asigurându-se astfel o pregătire de înaltă calitate. Copiii vor beneficia de cele mai bune condiții de antrenament și vor fi pregătiți pentru a participa la competiții corespunzătoare vârstei.

Lucian Sânmărtean evoluează la FC Voluntari și în ultimii 2 ani a evoluat pentru 2 echipe din Orientul Mijlociu: Al Ittihad (antrenată de Victor Pițurcă) și Al Taawon antrenată de Costel Gâlcă.

Sânmărtean, plătit REGEȘTE în ultimii ani! 

DATE privind PRINCIPALELE contracte a lui Sânmărtean. Vaslui (2 sezoane): 500.000 de euro,  Steaua: 500.000 de euro, 1 milion de euro de la Al Ittihad.

Echipe pentru care a evoluat Lucian Sânmărtean: Gloria Bistrița, Panathinaikos, FC Utrecht, FC Vaslui, FCSB, Al Ittihad, Pandurii, Al Taawon.

Momentan, Sânmărtean (37 de ani) evoluează pentru FC Voluntari.

 

error: Content is protected !!