Ludovic Orban a fost prezent la Sîngeorz-Băi, la întâlnirea regională a tineretului din PNL!

Președintele PNL Ludovic Orban a poposit sâmbătă după amiaza la Sîngeorz-Băi, unde a avut loc ședința regională a Tineretului Liberal. Întrunirea a avut ca scop evaluarea filialalor din zona de Nord Vest a României precum și trasarea sarcinilor organizaționale aferente perioadei 2018-2020. La această întâlnire au fost prezenți toți președinții filialelor județene ale TNL din zona Nord-Vest, precum și președintele TNL Mara Mareș.

Organizația județeană a fost reprezentată de Robert Sighiartău (secretar PNL la nivel național), primarul Traian Ogâgău, Diana Morar (președinte Organizația de Femei), Stelian Dolha (primvicepreședinte PNL BN, Vasile Silași (secretar general PNL BN) dar și mai mulți membri ai fililei conduse de Ioan Turc.

Duminică, tinerii liberali vor participa la „Sărbătoarea Străbunilor – Măsura Laptelui”, eveniment organizat de către Primăria orasului-stațiune împreună cu Consiliul Local, al cărui scop este trezirea la viață și păstrarea cu sfințenie a obiceiurilor strămoșești.

error: Content is protected !!