FOTO: Patru mașini implicate într-un accident produs la Năsăud. O femeie, rănită

FOTO: Mesager24.ro

Mai multe autovehicule au fost implicate, luni dimineața, într-un accident rutier produs în orașul Năsăud, pe strada George Coșbuc, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

La fața locului au fost direcționați pompierii militari de la Secția Năsăud cu mai multe echipaje de intervenție.

Din primele informații, accidentul s-a produs în zona unei treceri pentru pietoni.

O persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

ACTUALIZARE

Astăzi, 15 aprilie, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit la un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Din primele date, o femeie de 47 de ani din Mititei, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 17C, prin Năsăud, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 50 de ani din Nimigea de Jos. Din impact, aceasta din urmă a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 38 de ani din Beclean care a fost proiectată într-un alt autoturism, condus de o femeie de 30 de ani din Dobricel. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducatoarei auto de 50 de ani, care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Cele patru conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud

FOTO: Mesager24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *