Marius Bălan îl face PRAF pe Ciobănică! Îi rupe fâșul pe cifre electorale și îi cere DEMISIA după dezastrul de la parlamentare!

Marius Bălan (fostul președinte al Partidului Verde) a făcut o analiză a rezultatelor obținute de filiala județeană la alegerile parlamentare. După alegerile locale, Partidul Verde Bistrița Năsăud a fost preluat de Dan Ciobăncă, prin decizia „de la centru” a președintelui Florin Călinescu.

În luna septembrie, Marius Bălan, alături de o mare parte a Organizației Municipale, a DEMISIONAT din Partidul Verde, iar parlamentarele au fost coordonate de Dan Ciobănică.

Pe Județ, Partidul Verde a obținut doar 245 de voturi la Camera Deputaților (0.3%) și 420 de voturi la Senat (0.52%). Pe aceste considerente, Marius Bălan cere demisia liderilor Florin Călinescu și Dan Ciobănică.

„Fiind un om activ nu îmi propun să trag la bârlog după aceste alegeri şi am aşteptat cu sufletul la gură cifrele acestui scrutin. Despre absenteism nu mai are rost să vorbim, toţi care au stat acasă nu merita absolut nimic mai bun decât ce au avut până în ziua votului. Făcând până mai ieri politică locală adică din 2007 şi până în oct. 2020 am ţinut ca şi cloşca sub aripi două partide mici pe care le-am crescut la Bistriţa aşa cum am putut şi m-am priceput.

Au fost până nu demult copiii mei de suflet dacă pot să mă exprim aşa. Ultimul copil a devenit în schimb foarte debil şi nu a trecut examenul la aceste jocuri democratice şi exact ca şi la locale căpitanul de pluton, Ciobănică Dumitru Daniel, cel care şi-a dorit pe nemuncite ştampila şi funcţia în Partidul VERDE prea devreme, a obţinut un scor lamentabil fiind din nou  sub nivelul candidaţilor independenţi.” – a transmis Marius Bălan.

Marius Bălan cere demisia lui Dan Ciobănică după dezastrul de la Parlamentare! Verzii au luat sub 1 %

„Cu 245 voturi la Camera Deputaţilor (0,30%) şi cu 420 voturi la Senat (0,52%) partidul VERDE s-a uscat de tot. Bistriţenii din municipiu dar şi cei din judeţ au taxat dur graba cu care Ciobanica s-a căţărat în fruntea partidului şi nu a mişcat un deget cu cei foarte puţini colegi rămaşi în cele patru filiale din BN. Mai mult, din analiza făcută, colegii din filiale (doi la Senat) au adus mai multe voturi decât  Ciobanică de la Camera Deputaţilor. Nici primul partid PER din care am făcut parte 2007-2016 nu s-a mişcat mai bine doar cu nişte voturi nesemnificativ mai mari pe BN.

În schimb surpriza vine totuşi de la acest AUR foarte tânăr şi controversat partid care a întrecut până şi USR-ul la noi. Dar prea puţin mă interesează soarta AUR-ului, pentru că nici pe degete sau la gât nu îmi place să îl port. Inima îmi tresare doar când văd ce ruşinos şi cât de greu se scaldă cele două partide PER şi PV într-o lume în care toţi se sfâşie între ei de dragul puterii şi a avantajelor.” – susține Marius Bălan.

florin calinescu bistrita

Marius Bălan vrea unire între Partidul Ecologist și Partidul Verde, până-n 2024!

Sunt un unionist şi îmi doresc demult că în România aceste două partide ecologiste rupte de realitatea politică de la noi, şi văd că nu sunt capabile să fuzioneze după cum ştiu bine că o cere electoratul lor de foarte multă vreme şi confuziile pe buletinele de vot nu încetează.

Cu conduceri debile care nu au nimic în comun cu ECOLOGIA atât PER-ul cât şi PV stagnează ruşinos încă de la înfiinţare şi nu trec  decât sporadic pe la locale câte un 3% ici colea. În loc să se contopească să îşi aducă oameni valoroşi, adevăraţi ecologişti, cei din PER fac racolări de la pesedeu, şi cei din PV cu şi mai mult talent prin marele maestru Călinescu (care jurizează la ROMANII au TALENT) a reuşit cu adevărat să jurizeze strâmb la Bistriţa, cocoțând pe acest doar înalt ( fizic) Ciobanică, care visa şi el CAI VERZI pe pereţi crezând că dacă deţine o ştampilă şi o funcţie amărâtă va RUPE FÂŞURI aşa cum îi place lui să se exprime. Tinere, partidul Verde nu are ca obiectiv în statutul său să rupă fâșul nimănui ci în mod normal militează pentru ecologie, fie ea şi politică. Când  pârăşti şi demolezi o organizaţie doar de dragul deţinerii unei ştampile asta este şi rezultatul. Votanţii jud. BN cei care mai şi citesc câte o ştire au taxat bine prin indiferenţa lor pe VERZII din BN. Cu aceste rezultate ruşinoase fără o minimă implicare  a candidaţilor şi a falsului preşedinte de filială, eu vă cer DEMISIA atât a şefului mare de la Bucale (Călinescu) cât şi a neînsemnatului de-acum încolo Dan Ciobanică, care este doar un simplu deţinător de ștampilă la VERZI şi nimic mai mult.

Până în 2024 mai aveţi timp domnilor să fuzionaţi, altfel tot praful de pe toba o să-l obţineţi încă 30 de ani. Pentru România nu ţine să apară în competiţie mereu două partide ecologiste, electoratul nostru nu este educat nici la capitolul civic, nici eco. Vă anihilaţi reciproc până la a DOUA VENIRE când atunci nu va mai fi nevoie de voi.” – a transmis Marius Bălan.

error: Content is protected !!