Mașină care nu a oprit la semnalele polițiștilor, urmărită circa 2 km. Cel de la volan era băut și nu avea permis

O mașină care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost urmărită de oamenii legii pe o distanță de circa 2 km, în cele din urmă stabilindu-se că bărbatul care o conducea nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla și sub influența alcoolului.

La data de 13 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa prin localitatea Budacu de Sus. Conducătorul autoturismului nu a oprit la solicitarea polițiștilor continuându-și fiind oprit după aproximativ 2 km. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani, din Budacu de Sus. În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, urmând documentarea faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *