FOTO/VIDEO: Grav accident într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Anieș

FOTO: Mesager24.ro/Radu Sîrbu

Un grav accident s-a produs sâmbătă într-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Anieș, comuna Maieru, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU, un autoturism de teren s-a răsturnat de mai multe ori, două persoane fiind implicate în accident.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje medicale de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi, precum și un echipaj al Serviciului Public Salvamont Bistrița-Năsăud.

”Din primele informații, un bărbat ar prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar un alt bărbat ar fi conștient și cooperant, cu politraumatism rezultat în urma accidentului”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu niciun deces, ci doar cu persoane rănite. În zonă a intervenit și un elicopter SMURD.

Primele informații primite prin numărul unic de urgență 112 indicau ca una din cele două persoane din autovehiculul de teren răsturnat prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din fericire, în momentul în care au ajuns la locul solicitării, echipajele de intervenție au găsit ambele victime cu semne vitale, una inconștientă, una conștientă. Bărbatul inconștient a fost stabilizat de echipajul elicopterului SMURD de la Baza Jibou și pregătit pentru a fi transportat pe cale aeriana la o clinica de specialitate din municipiul Cluj-Napoca. Bărbatul conștient este coborât din zona greu accesibilă de către echipajele de intervenție (paramedici și Salvamont) până la echipajul de terapie intensivă mobilă pentru a fi evacuat la UPU SMURD Bistrița”, a mai transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE 2

”Astăzi, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism de teren s-a răsturnat în extravilanul localității Anieș. La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul ca un autoturism de teren care se deplasa printr-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității s-a răsturnat. În urma accidentului, atât șoferul de 25 de ani cat și un pasager de 24 de ani, ambii din Nepos, au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările continuă de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Bai, în cadrul unui dosar penal care va stabili cauza și modalitatea producerii evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

FOTO: Mesager24.ro/Radu Sîrbu, ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!