Măsuri anti-coronavirus! Firmele de transport-persoane, obligate să dezinfecteze autobuzele din dotare, „de preferat la finalizarea traseului”, conform deciziei Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a adoptat o hotărâre pentru prevenirea infecțiilor de tip Coronavirus. Măsurile sunt obligatorii și au ca scop reducerea riscului de propagare a coronavirusului.

Autobuzele trebuie dezinfectate! Obligatoriu!

 

Operatorul Transmixt operează cursele de transport public în comun pe raza municipiului Bistrița și conform măsurilor adoptate de Comitetul național pentru Situații Speciale de Urgență, firma are obligația să dezinfecteze autobuzele și microbusele folosite la cursele de transport persoane.

VIDEO (min.4.25)

Art. 8 – furnizorii publici și privați de transport de persoane sunt obligați să efectueze dezinfectarea frecventă a spațiilor: bare și suporți de susținere, uși, scaune, etc, de preferat la finalizarea traseului.

Această hotărâre a fost aprobată cu unanimitate de voturi de membrii Comitetului Național pentru Stuații Specale de Urgență.

 

Citiți și:

 

Se-nchid școlile până-n 22 martie! Măsuri URGENTE pentru prevenirea infecțiilor cu coronavirus! Ce trebuie să facă șoferii de TIR, de autocar, persoanele care intră-n țară, patronii de magazine! Vezi hotărârea COMPLETĂ prezentată de oficiali!

error: Content is protected !!