Meteo.BN: Vremea se va răci din nou și va ploua în tot județul

Pe parcursul zilei de luni, vremea se va răci din nou în Bistrița-Năsăud și sunt așteptate ploi în tot județul, informează Mihai Bălan de la Meteo.BN.

Vremea se va răci din nou iar până în orele serii, aspectul va fi unul închis. Va ploua, temporar moderat cantitativ, în tot județul, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări susținute la munte. Tot la munte, la altitudini de peste 1.400 m. vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă. Spre seară, aria precipitațiilor va fi în restrângere iar în noaptea de luni spre marți cerul va deveni variabil. Maximele vor atinge, în aceste condiții, valori în general intre 6°C in zonele submontane si 10°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață vor scădea până la valori cuprinse între 2°C in depresiuni şi 6°C in zonele de deal din sudul județului”, a transmis Meteo.BN.

Sursa citată menționează că la Bistrița, cerul va fi mai mult noros, se va răci față de duminică și aici iar maxima termică va atinge doar 8°C. Va ploua până spre seară, apoi cerul se va degaja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!