Microbuze operate de Transmixt, inscripționate cu mesaje care îndeamnă populația să colecteze selectiv deșeurile

Campaniile de informare a cetățenilor cu privire la modul în care trebuie să colecteze deșeurile și să aibă grijă de mediul înconjurător continuă în Bistrița-Năsăud, anunță șeful ADI Deșeuri, Cristian Niculae. Potrivit acestuia, compania Transmixt s-a alăturat campaniei și a inscripționat o parte din mijloace de transport cu mesaje care îndeamnă locuitorii să ocrotească natura.

”12 mijloace de transport public de pe principalele rute județene vor promova mesajul nostru îndemnând oamenii să accepte provocarea noastră de a face din județul Bistrița-Năsăud un județ mai curat. Ne bucurăm că societatea Transmixt Bistrita a înțeles și în acest an importanța derulării unei campanii de informare și conștientizare a cetățenilor din județul nostru și a ales să fie alături de A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA prin punerea la dispoziție în mod gratuit a autobuzelor și microbuzelor care deservesc traseele județene ale Transmixt. Le mulțumim pentru parteneriatul solid și durabil pe care am reușit să-l construim pentru a crea un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri”, a precizat Cristian Niculae.

Sursa citată menționează că, în cadrul campaniei de conștientizare și informare, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au fost distribuite circa 75.000 de pliante informative despre colectarea separată corectă a deșeurilor, precum și 92.000 de calendare cu programul de colectare din unitățile administrativ-teritoriale din județ. De asemenea, la nivel județean au fost organizate 20 de concursuri școlare pentru încurajarea colectării selective și a reciclării deșeurilor, iar campania continuă și pe canalele media și platformele de socializare.

error: Content is protected !!