Miercuri, în Bistrița și localitățile componente se ridică pubela galbenă

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 23 august, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic/metal.

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în municipiul Bistrița și în localitățile componente. Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 08.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri 23 august și acești recipienți odată cu pubela galbenă. Vă rugăm să nu scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie/carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic/metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud poate fi consultat pe pagina de internet www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!