Miercuri, în Bistrița și localitățile componente se ridică pubela galbenă

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 20 septembrie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic/metal.

Conform programului de colectare a deșeurilor reciclabile, în a 3-a săptămână din lună, în ziua de miercuri se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic / metal în municipiul Bistrița și în localitățile componente. Programul de colectare a pubelei galbene va începe de la ora 08.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a a pubelei galbene începe mai târziu, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic / metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri și acești recipienți odată cu pubela galbenă. Vă rugăm să nu scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie/carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic/metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud poate fi consultat pe pagina de internet www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *