Miercuri, în Bistrița și localitățile componente se ridică pubela galbenă. Excepție face cartierul Unirea

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud informează că miercuri, 20 martie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente, cu excepția cartierului Unirea, se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic/metal.

În data de 20 martie, în municipiul Bistrița și în localitățile componente cu excepția cartierului Unirea, se colectează pubela galbenă pentru deșeurile reciclabile din plastic/metal! În cartierul Unirea, pubela galbenă se va colecta miercuri 27 martie. S-a făcut această modificare în programul de colectare pentru a îmbunătăți serviciile de colectare a deșeurilor reciclabile! Cartierul Unirea începe de la străzile Agrișului – Zmeurei – Strugurașului – Izvorul Rece – Ulmului – Valea Rusului – Emil Rebreanu. Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme. Este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masa sau seara”, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Cetățenii care au cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic/metal, sunt rugați să le pună în saci transparenți și să le scoată împreună cu pubela galbenă. Operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri și acești recipienți odată cu pubela galbenă.

Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie / carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic / metal. De asemenea, va rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, a mai transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud poate fi consultat pe pagina de internet www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *