Miercuri, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 7 iunie, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton.

”Programul de colectare a deșeurilor reciclabile din municipiul Bistrița și localitățile componente, începe miercuri, 7 iunie, prin colectarea sacului albastru. Programul de colectare a sacului albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton va începe la ora 8.00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 8.00, este posibil pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara. Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri! Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele și SĂ RESPECTAȚI inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 7 iunie se vor colecta strict deșeurile reciclabile din hârtie/carton”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Noul program de colectare pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!