Miercuri se colectează pubela galbenă în cartierul Unirea

În cartierul Unirea din Bistrița, pubela galbenă se colectează miercuri, 28 februarie, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Începând cu acest an, pentru acest cartier, pubela galbenă se ridică în cea de-a patra săptămână din lună, în ziua de miercuri, modificarea în programul de colectare fiind făcută pentru a îmbunătăți serviciile de salubritate pentru utilizatorii din Bistrița.

Vă recomandăm să scoateți din timp pubela galbenă în fața porții – cu o seară înainte sau dimineața foarte devreme pentru a nu perturba programul de colectare a operatorului de salubritate. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din plastic/metal, vă rugăm să le puneți în saci transparenți și să le scoateți împreună cu pubela galbenă – operatorul de salubritate Supercom va ridica miercuri și acești recipienți odată cu pubela galbenă. Vă rugăm să NU scoateți alte tipuri de deșeuri pe lângă pubela galbenă (menajer sau reciclabil – hârtie/carton și sticlă), deoarece operatorul de salubritate va ridica strict deșeurile reciclabile din plastic/metal. De asemenea, vă rugăm să separați corect deșeurile în gospodărie și să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele, fiecare fracție de deșeuri reciclabile având programul ei de colectare”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Calendarul de colectare a deșeurilor în fiecare localitate din județul Bistrița-Năsăud poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la tel. 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *