Miercuri se colectează pubela sau sacul verde în Bistrița și în localitățile componente

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 13 martie, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă.

Miercuri 13 martie se colectează pubela sau sacul verde, pentru deșeurile reciclabile din sticlă, în municipiul Bistrița și în localitățile componente, fiind a doua săptămână întreagă din lună! Contribuie și tu la eforturile noastre de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat, colectează separat corect deșeurile reciclabile și scoate-le în fața porții conform programului de colectare. Vă rugăm să scoateți din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru pubela sau sacul verde să ajungă după-masă sau seara. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți. Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele și să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri 13 martie se va colecta strict pubela sau sacul verde”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Programul de colectare pentru anul 2024, aferent fiecărei localități din județ, poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *