Miercuri se colectează sacul albastru în municipiul Bistrița și în localitățile componente

Miercuri, 9 august, în municipiul Bistrița și în localitățile componente se colectează sacul albastru pentru deșeurile reciclabile din hârtie/carton.

Programul de colectare a sacului albastru va începe la ora 08:00 pentru ca cetățenii să aibă timp să scoată deșeurile reciclabile la poarta casei. Având în vedere că programul de colectare a sacului albastru începe la ora 08:00, este posibil ca pe anumite trasee mașina de colectare să ajungă după-masă sau seara. Dacă aveți o cantitate mai mare de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, puteți să depuneți aceste deșeuri în saci transparenți, iar operatorul de salubritate Supercom va ridica aceste deșeuri în programul de colectare de miercuri! Vă rugăm să nu amestecați deșeurile reciclabile între ele și să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul verde. Miercuri 9 august 2023 se vor colecta strict deșeurile reciclabile din hârtie/carton”, precizează ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Programul de colectare pentru fiecare localitate din județ poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!