Miercuri se colectează sacul verde în municipiul Bistrița și în localitățile componente

ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud anunță că miercuri, 14 februarie, în municipiul Bistrița și localitățile componente se colectează sacul verde destinat deșeurilor reciclabile din sticlă.

În a doua săptămână întreagă din lună, în ziua de miercuri, 14 februarie, se colectează deșeurile reciclabile din sticlă, respectiv pubela sau sacul verde, în municipiul Bistrița și în localitățile componente. Vă rugăm să scoateți din timp pubela sau sacul verde pentru deșeurile reciclabile din sticlă în fața porții, fie cu o seară înainte, fie dimineața devreme pentru a sprijini operatorul în cadrul programului de colectare. Este posibil ca pe anumite trasee, mașina de colectare pentru pubela sau sacul verde să ajungă după-masă sau seara. Dacă aveți cantități mai mari de deșeuri reciclabile din sticlă, care nu încap în pubela sau sacul verde, vă recomandăm să depuneți surplusul de deșeuri în saci transparenți iar operatorul de salubritate va ridica și acești recipienți. Vă rugăm sănu amestecați deșeurile reciclabile între ele și să respectați inscripționările de pe recipienții de colectare. De asemenea, vă rugăm să respectați programul de colectare și să nu scoateți alte tipuri de deșeuri – cum ar fi pubela galbenă sau sacul albastru. Miercuri, 14 februarie, se va colecta strict sacul verde”, a transmis ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Programul de colectare pentru anul 2024, aferent fiecărei localități din județ, poate fi consultat pe www.adideseuribn.ro sau la telefon 0263.944 – Dispecerat Supercom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *