Militarii Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița”, la finalul etapei de instrucție individuală

Militarii Batalionului 812 Infanterie ”Bistrița” au încheiat, la începutul acestei săptămâni, etapa instrucției individuale, informează Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan.

Potrivit marii unități, la finalul etapei de instrucție a avut loc evaluarea activității, aceasta fiind realizată de o comisie organizată pe mai multe ateliere de specialitate.

Comisia a avut ca scop verificarea cunoștințelor teoretice și practice, modul de întrebuințare a armamentului și echipamentelor din dotare, gradul de însușire a deprinderilor de bază în câmpul tactic, precum și evaluarea rezistenței fizice necesare îndeplinirii misiunilor. Evaluarea a oglindit nivelul atins, de fiecare dintre militari, în procesul complex al perfecționării continue”, a precizat Brigada 81 Mecanizată General Grigore Bălan.

Instituția militară menționează că fiecare etapă este esențială și reprezintă un pas înainte spre însușirea conștientă și activă a cunoștințelor și dezvoltarea capacității de cunoaștere, prin exersare continuă, optimizată către proceduri de instruire din ce în ce mai complexe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!