Ministrul Bogdan Ivan: Am votat cu gândul la prezent şi la viitor în acelaşi timp!

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, s-a prezentat duminică dimineața la secția de votare nr. 11 de la Școala Gimnazială nr. 1 din Bistrița pentru a își exercita dreptul la vot. Ministrul a fost însoțit de soția lui, Oana, și de fiul lor, David.

La ieșirea de la urne, acesta a declarat: ”Am votat în această dimineață cu gândul la prezent și la viitor în același timp, pentru că, atunci când alegi viitorul, chiar alegi niște oameni profesioniști, care au demonstrat că știu să facă administrația în viața aceasta și care au demonstrat că pot să conducă un județ înspre dezvoltare. Am votat cu oamenii în care am încredere maximă, cu care am lucrat mai bine de 12 ani și care știu să facă administrație. Județul nostru este pe mâini bune în acest context”.

În privința alegerilor europarlamentare, Bogdan Ivan a transmis: ”Este evident că împreună cu partenerii noștri am venit cu cea mai bună ofertă electorală. Am votat cu acei oameni care au demonstrat că în Parlamentul European sunt o voce”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!