Minoră care a plecat de acasă și nu s-a mai întors, căutată de polițiști

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o copilă în vârstă de 14 ani care a plecat voluntar de la domiciliu, din municipiul Bistrița, și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. UPDATE: Minora a fost găsită.

”Astăzi, 3 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fiica ei, MICUȚ ROBERTA-MARIA, în vârstă de 14 ani a plecat voluntar de la domiciliu lor din Bistrița, ieri în jurul orei 23:00 și nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime de aproximativ 150 cm, greutate de aproximativ 40 de kilograme, ten deschis, ochi albaștri, păr șaten lung. Ca semne particulare, fetița prezintă dificultăți de vorbire și locomotorii. La data plecării, minora purta o geacă de culoare albă și papuci de casă”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot să ofere informaţii care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

ACTUALIZARE

Persoana căutată a fost găsită, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *