Mișcarea Populară se extinde în tot județul iar Ionuț Simionca se BLINDEAZĂ! Are 41 de organizații și pregătește o super-echipă pe Bistrița, zona unde Crețu-i șef!

Ionuț Simionca a susținut astăzi o conferință de presă la care a fost prezentă și Silvia Galben, secretarul Mișcării Populare. Deputatul și-a prezentat activitatea din primul an de mandat, dar a dezvăluit și planurile sale de viitor:

Pe Bistrița, Ionuț Simionca pregătește o echipă de oameni vrednici! De ce se concentrează pe zona lui Crețu!

 

„Mă orientez pe Organizația Bistrița pentru că e organizația care are cel mai mare potențial de creștere. Noi, de la alegerile locale până la alegerile parlamentare am crescut cu 40 %. De la 1.300 de voturi am luat peste 1.800 de voturi, aproape 1.900 de voturi. Deci, cred că trebuie să ne concentrăm munca într-o zonă unde avem succes și vedem că e deschisă politicilor PMP, deschisă oamenilor din PMP. Vedeți foarte bine că la oraș lumea e mai deschisă, lumea e mai atentă la detalii. În ceea ce privește comunitățile rurale, oamenii cam ascultă ce zice primarul. Iar dacă NU ascultă, primarul influențează foarte mult ce se întâmplă! În schimb, la noi (la Bistrița) pe primar NU-l mai ascultă nimeni! ” – a declarat Ionuț Simionca.

Mișcarea Populară se EXTINDE: pe județ are 41 de organizații din 58 posibile! Anul ăsta P.M.P se bagă TARE pe Bistrița cu o echipă de oameni NOI!

Silvia Galben, secretarul Mișcării Populare a prezentat situația la zi a formațiunii pe care o conduce Ionuț Simionca! Silvia Galben a transmis că PMP-ul caută persoane care doresc să se implice activ!

Pe județ, la această oră, Mișcarea Populară are:
– un deputat (Ionuț Simionca)
– 20 de consilieri locali
– 41 de organizații comunale, statutare (din 58 posibile).
organizațiile orășenești:
Beclean: președinte ales (Caius Cârcu)
Năsăud: președinte interimar
Sîngeorz Băi : președinte interimar.

 
„Organizația municipală reprezintă prioritatea numărul unu și ne propunem ca până în vară să avem un președinte și o echipă de conducere în această organizație pentru a ne putea concentra pe alegerile din 2019. Obiectivele echipei de conducere sunt acelea de a atrage persoanele active din comunitatea noastră, pentru că am ajuns la concluzia împreună cu colegii mei că ne dorim persoane care doresc să se implice activ… Chiar dacă suntem în opoziție putem să facem lucruri care să conteze pentru comunitatea noastră. ” – a completat Silvia Galben.

error: Content is protected !!