Moment aniversar al Școlilor Henri Coandă: 15 promoții de absolvenți! Diana Morar: „un exemplu la nivel național în pregătirea profesională!”

Deputatul Diana Morar a fost prezentă azi la un eveniment special: festivitatea de premiere a celei de-a 15-a generații care a absolvit cursurile Școlii Postliceale Henri Coandă.

Instituția a fost creată de familia sa și implică o rețea de școli postliceale în toată țara.

„Familia Școlilor Henri Coandă din România, rețea fondată și patronată de dragii mei părinți, a fost astăzi, la Bistrița, gazda unei festivități care marchează a 15-a promoție de asistenți medicali generaliști și asistenți medicali de farmacie a Școlii Postliceale Henri Coandă Bistrița, parte a grupului național de școli private Henri Coandă.

O festivitate care reflectă anual momente importante în viața instituției și a carierei elevilor săi, moment de bilanț și proiecție pentru viitor. Evenimentul a fost plin de emoție și entuziasm, cu discursuri inspirationale din partea profesorilor și a elevilor eminenți, care au subliniat importanța educației și a pregătirii profesionale de calitate.

Aceste evenimente amintesc munca asiduă și eforturile susținute ale tuturor celor implicați în procesul educațional, cărora în numele membrilor fondatori, am ținut să le mulțumesc.

Felicitări tuturor pentru reușitele obținute și mult succes în continuare!

Școlile postliceale Henri Coandă rămân un exemplu la nivel național în pregătirea profesională, continuând să formeze profesioniști de valoare și în viitor.” – a transmis Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!