Nicolae Pavelean: De câți ani au nevoie PSD și PNL ca să rezolve problema gunoaielor din Bistrița?

De câți ani au nevoie PSD și PNL ca să rezolve problema gunoaielor din Bistrița?”, întreabă, într-o postare pe o rețea de socializare, consilierul local Nicolae Pavelean. 

”La această întrebare ar trebui să răspundă înainte de toate PSD Bistrița prin directorul ADI Deșeuri, Cristian Marius Niculae, la inițiativa căruia s-au aprobat anul trecut majorările tarifelor la gunoi, majorări pe care bistrițenii le suportă deși sistemul de colectare a deșeurilor din oraș este la fel de defectuos cum era și acum 2 ani. Compar situația cu acum doi ani pentru că se împlinesc aproape doi ani de când PSD l-a pus pe Cristian Marius Niculae mare director la ADI Deșeuri. În martie 2021, acesta promitea marea și sarea, printre care și monitorizarea video a platformelor de colectare din zona blocurilor sau introducerea platformelor de colectare îngropate cu sistem hidraulic. Dovada acestor promisiuni o vedeți in imaginile atașate cu una dintre postările domnului director al ADI Deșeuri. Trebuie menționat aici că PSD-ul are controlul asupra ADI Deșeuri de mult mai mulți ani și totuși, nu reușesc să facă altceva decât să risipească banii noștri pe măsuri inutile cum ar fi sistemele nefuncționale de închidere a containerelor. Deci, domnule Cristian Marius Niculae, domnule primar Ioan Turc, domnule Emil Radu Moldovan, de câți ani mai aveți nevoie ca să puneți la punct un sistem de colectare a deșeurilor performant care să nu permită aruncarea deșeurilor amestecate și să nu permită „vânătoarea de comori” de prin gunoaie, practicată de oamenii străzii? Sisteme la standarde europene așa cum au deja alte municipii din țară”, a scris pe Facebook Nicolae Pavelean.

Mesajul consilierului local este însoțit de o serie de fotografii din mai multe locații din municipiul Bistrița destinate depozitării deșeurilor.