No’ ziceți voi dacă NU-s penibili PSD-iștii: Radu Moldovan a aprins luminițele, la o zi distanță după ce Ovidiu Crețu le- a dat drumu’ în tot orașul! Vătaful de la Județ a dat tonul cânteceor patriotice!

Președintele Consiliului Județean a avut parte de momentul său de glorie, de 1 Decembrie! Șeful PSD a aprins luminițele din fața Consiliului Județean, la 1 zi distanță de primarul Ovidiu Crețu!

Momentul din această seară a fost sincronizat cu sosirea militarilor cu torțe! Radu Moldovan s-a înconjurat de copii și de la buton a aprins luminițele din Piața Petru Rareș.

Concret, ar fi vorba de ghirlanda aflată deasupra piațetei și câteva figurine! Asta în timp ce zona era luminată cu o zi înainte, deoarece Crețu a aprins luminițele și figurinele cumpărate separat, de Primăria Bistrița!

Ca un veritabl vătaf, Radu Modovan a luat microfonul și prin mulțime, s-a îndreptat spre militarii care așteptau cu torțele aprinse și a dat tonul cântecelor patriotice!

Momentul a fost surprins de staff-ul PSD care a fotografiat orice mișcare a președintelui, ca ulterior să le transmită pe rețelele de socializare!

Părinții și copiii s-au bucurat de momentele pregătite, în timp ce o parte din spectatori i-au însoțit pe militari.

Faptul că cei doi lideri ai PSD (Crețu și Radu Moldovan) NU se sincronizeazaă și se calcă pe bătături este penibil de-a dreptul… mai ales că unele momente au loc în același perimetru (cum este cazul luminițelor de Crăciun).  În plus de asta, amestecul PSD-iștilor în fiecare eveniment reprezintă un exces care deranjează, cu toate că acțiunile lor se vor a fi populare, chipurile, spre binele cetățenilor!

error: Content is protected !!