Noi cazuri de COVID-19 în rândul angajaților companiei Leoni Bistrița

De la o zi la alta, bilanțul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus crește în rândul angajaților companiei Leoni Bistrița, cel mai mare angajator din județ. În ultimele 24 de ore, două noi cazuri au fost confirmate la acest operator economic.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, bilanțul îmbolnăvirilor în cadrul companiei Leoni Bistrița a ajuns la 17, ultimele 6 cazuri fiind confirmate în această săptămână. 

Dintre cele 17 persoane diagnosticate cu COVID-19, 7 au fost declarate vindecate, iar una a fost externată în baza Ordinului Ministrului Sănătății nr. 555/2020 modificat și completat, prin care s-au stabilit noile criterii pentru externarea pacienților asimptomatici sau cu o formă ușoară de boală. 

La data de 3 iulie, bilanțul îmbolnăvirilor la nivelul județului Bistrița-Năsăud a ajuns la 554. Dintre persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 393 au fost declarate vindecate, în vreme ce 49 au decedat. 

În țară, până în prezent au fost confirmate 28.166 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, 420 dintre acestea fiind confirmate în ultimele 24 de ore.

error: Content is protected !!