Noi propuneri pentru titlul de ”Cetățean de onoare al municipiului Bistrița”

Consiliul Local Bistrița va analiza în ședința ordinară din luna februarie mai multe proiecte de hotărâre care prevăd acordarea titlului de “Cetățean de onoare al municipiului” unor veterani ai teatrelor de operații care activează în prezent în cadrul Invictus România.

Sunt nominalizați să primească un astfel de titlu plutonier adjutant (rtr.) Florin Boc, sergent major în rezervă Gabriel Czifrak, caporal clasa I Ioan-Iosif Reman și plutonier major în rezervă Vasile Pop.

Potrivit municipalității, plutonier adjutant (rtr.) Florin Boc ”este o persoană dedicată și implicată cu pasiune reală în proiectul INVICTUS și merită recunoașterea și aprecierea noastră, a tuturor. Face parte din Proiectul INVICTUS încă din anul 2017 și a promovat numele municipiului Bistrița în cadrul mai multor ediții naționale și internaționale ale INVICTUS GAMES”.

Sergent major în rezervă Gabriel Czifrak ”și-a servit exemplar țara, atât înainte, cât și după ce a fost rănit în anul 2020, în Teatrul de Operații Afganistan. Face parte din Proiectul INVICTUS și a participat și promovat numele municipiului Bistrița în cadrul mai multor ediții naționale și internaționale de gen”.

Caporal clasa I Ioan-Iosif Reman ”și-a servit exemplar țara, atât înainte, cât și după ce a fost grav rănit în anul 2020, în Teatrul de Operații Afganistan. Face parte din Proiectul INVICTUS și a participat și promovat numele municipiului Bistrița în cadrul mai multor ediții naționale și internaționale de gen”.

De asemenea, plutonier major în rezervă Vasile Pop ”și-a servit exemplar țara, executând 5 misiuni internaționale în Teatrul de operații Afganistan. Face parte din Proiectul INVICTUS și a promovat numele municipiului Bistrița în cadrul mai multor ediții naționale și internaționale de gen”.

Toate încercările pe care cei patru le-au depășit cu o uimitoare putere de a lupta, conduita lor profesională și socială de excepție au avut un puternic impact pozitiv asupra imaginii municipiului Bistrița pe plan naţional şi internaţional şi îi recomandă cu prisosinţă pentru decernarea titlului de ”Cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa” ca expresie a aprecierii comunităţii noastre pentru o viaţă bogată în realizări neegalate până acum”, arată municipalitatea.

Proiectele care prevăd acordarea titlului de ”Cetățean de onoare al municipiului Bistrița” celor patru nominalizați vor fi analizate în ședința Consiliului Local din 29 februarie.

Însemnele care atestă calitatea de “Cetăţean de onoare al municipiului Bistriţa” vor fi înmânate în cadru festiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *