Noi vești despre starea de sănătate a sportivului Dani Borgovan. ”Suntem pe drumul cel bun”, spune fratele acestuia

Starea de sănătate a sportivului Dani Borgovan, care a ajuns în noaptea de 20/21 octombrie în stare critică la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, continuă să evolueze favorabil.

Potrivit lui Marian Borgovan, fratele tânărului Dani Borgovan, acesta parcurge în prezent un proces complex de recuperare.

Fizic suntem pe drumul cel bun. O să fie un proces de recuperare, însă per total mergem spre bine!”, a transmis Marian Borgovan, care a postat și imagini cu fratele său din salonul de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița unde se află în continuare internat.

Săptămâna trecută, pacientul a fost transferat din Secția ATI a unității medicale în Secția de Neurochirurgie.

În noaptea de 20 spre 21 octombrie, sportivul Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, în urma unui incident petrecut pe scările unui bloc de pe strada Solomon Haliță. Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a demarat o anchetă în acest caz, până acum doi tineri fiind arestați preventiv, ei fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

În ultimele săptămâni, la Bistrița au avut loc mai multe proteste, familia solicitând autorităților competente să grăbească ancheta și să facă lumină în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!