NU-s normali! Doi șoferi FĂRĂ permis au fost prinși de polițiști. Riscă pușcărie de la 1 la 5 ani!

A condus prin Bistrița fără permis și cu mașină neînmatriculată!

În noaptea de 2/3 ianuarie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat, de 29 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat pe raza municipiului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

L-au prins în Salva! Șoferul NU avea permis și a condus mașina unei tinere de 24 de ani! Pentru faptele lor, amândoi au dosare PENALE!

La data de 2 ianuarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic un tânăr, de 25 ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 D, prin Salva, fără a deține permis de conducere.
În autoturismul în cauză se afla în calitate de pasager, o tânără, de 24 ani, din Rebrișoara, proprietara autoturismului. Aceasta ar fi încredințat autoturismul tânărului de 25 ani, despre care ar fi știut că nu deține permis de conducere.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se ştie că nu deţine permis de conducere.

Pușcărie de la 1 la 5 ani pentru conducere fără permis!

Legea 286/2009 – Art. 335

(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

error: Content is protected !!