O familie din Unirea are nevoie de ajutor! În prag de iarnă, casa în care locuiau mai multe suflete a fost afectată de un incendiu

O asistentă medicală care își desfășoară activitatea la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa are nevoie de ajutor. Casa în care femeia locuia alături de familie a fost afectată de un incendiu, astfel că pe rețelele de socializate au fost lansate campanii prin care bistrițenii sunt îndemnați să ajute familia care trece prin momente dificile în prag de iarnă.

Un apel la solidaritate a lansat și Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaştelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Bistriţa-Năsăud:

”Dragi colegi,

Una dintre casele care au ars în incendiul de sâmbătă, în localitatea Unirea, este casa colegei noastre Daniela Sigartău, asistent medical la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din fericire nu au fost victime. Din nefericire, munca lor de-o viață a fost distrusă aproape în totalitate. Acoperișul nu mai există și apa se infiltrează peste tot. Ce n-a distrus focul, distruge ploaia. Urgența majoră este refacerea acoperișului și a structurii care a ars.

Daniela și familia ei au nevoie de ajutorul nostru! Cine poate și cu cât poate! Chiar dacă pare puțin, știm că puțin de la mai mulți poate însemna ajutorul de care familia Sigartău are atât de mare și urgentă nevoie acum! Sunt convinsă că vom da dovadă de solidaritate și nu-i vom lăsa singuri!

Contul familiei Sigartău este:

Titular: Sigartău Sîngeorzan Marius (soțul Danielei) RO04BTRLRONCRT0V27032001

Daniela și familia ei, vă mulțumesc pentru ajutor!”

Incendiul care a afectat casa familiei din Unirea a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 noiembrie.

Potrivit pompierilor, în urma incendiului, a fost distrusă o suprafață totală de aproximativ 380 mp, constând într-un atelier de reparații electrocasnice, precum și acoperișul și mansarda imobilului (casă tip duplex). S-a reușit evacuarea unor bunuri de la nivelul parterului imobilului care a fost protejat de flăcări.

FOTO: Un atelier de reparații și o casă tip duplex din Unirea au fost cuprinse de un puternic incendiu