O femeie a murit după ce a căzut de la înălțime, în Bistrița

Un apel înregistrat în urmă cu puțin timp la numărul unic pentru situații de urgență 112 anunța că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut de la înălțime, incidentul având loc pe strada Năsăudului din municipiul Bistrița.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

”Echipaje medicale au găsit victima de sex feminin care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

ACTUALIZARE

Astăzi, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Năsăudului, din municipiul Bistrița. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Bistrița, ar fi căzut de la etajul blocului unde locuia. În urma intervenției echipajelor medicale a fost constatat decesul persoanei, fiind ulterior dispusă efectuarea necropsiei. În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *