O firmă care are afaceri cu Statul sponsorizează echipa de handbal Gloria Bistrița: ARL Cluj a făcut cadou 25.000 de euro! Echipa de handbal e vector de imagine pentru gruparea PSD- Radu Molodvan și ne costă 1 MILION de euro/an, din bugetul public!

Echipa de handbal Gloria Bistrița este finanțată în principal din bugetul județului și pe funcționare,salarii, deplasări cheltuie anual aproximativ 1 MILION de euro.  Încă de la înființare, CS Gloria Bistrița a reprezentat un vector de imagine pentru președintele Consiliului Județean, care este prezent în tribună alături de o serie de funcționari publici și membri de partid! În plan electoral, șeful PSD își crește imaginea constant prin intermediul echipei de handbal finanțată din bani publici!

ARL CLuj a semnat un contract de 25.000 de euro pentru finanțarea echipei de handbal CS Gloria 2018! Din bani publici plătim 1 MILION de euro pe an!

ARL Cluj a câștigat mai multe contracte cu Consiliul Județean și demarează lucrări în construcții de druuri și extindere rețele de apă-canal. Printre aceste contracte se numără și modernizarea străzii Livezi, a străzii Sigmirului, Parcul Industrial Bistrița, dar și un contract de 2,3 milioane euro pentru introducerea canalizării în Salva și extinderea și reabilitarea sistemului cu apă în Telciu. (semnat în 2018).

Bugetul clubului pe ultimele pe 6 luni (2018): 500.000 de euro, adică 2.150.000 lei. Asta înseamnă că Clubul Gloria 2018 cheltuie anual cca. 1 MILION de euro pe an, adică peste 80.000 de euro/lună!

Posturi de LUX pătite din banii județului! 6 funcții de coordonare a clubului. Salariu director: 2.500 de euro pe lună!

Salarii: director: 12.000 de lei
– inspector de specialitate: 6.850 de lei
– referent: 6.304 lei.

Organigrama clubului Gloria 2018 cuprinde un număr de 6 posturi: un director, un referent și 4 inspectori de specialitate. Culorile clubului vor fi roșu și negru iar în statul de funcții au fost prevăzute până acum 6 posturi: un director, doi inspectori la compartimentul financiar contabil, administrativ și resurse umane, un inspector la achiziții publice, secretariat și relații publice, un inspector și un referent la compartimentul marketing, coordonare secții ramură de sport, comunicare și organizare competiții

Primăria Bistrița a refuzat să aloce bani pentru echipa de handbal!

Ovidiu Crețu a refuzat în mai multe rânduri să finanțeze echipa de handbal și a invocat lacune legislative. Radu Moldovan l-a atacat pe Crețu pe acest subiect și a preferat să finanțeze echipa INTEGRAL din bugetul județean, cu 4.5 MILIOANE de lei (1 MILION de euro)!

CS Gloria Bistrița depinde de bugetul public! PSD-ul plătește ca să aibă parte de imagine, dar pe termen lung ar trebui aplicat un management performant, cu sponsorizări private cu GREUTATE!

La această oră, peste 90% din bugetul echipei este asigurat din banii județului, iar activitatea CS Gloria depinde exclusiv de acești bani! Tocmai de aceea, PSD-iștii aflați la putere se asociază cu activitatea sportivă. Treptat, echipa de handbal ar trebui să dezvolte un sistem de management bazat pe sponsorizări serioase, prin care aportul banilor publici să fie diminuat…  iar banii publici să reprezinte doar o mică parte din bugetul anual!