Tânăr fără permis și cu mașina furată, implicat într-un accident produs la Ilva Mică

Un accident rutier în care a fost implicat un tânăr fără permis de conducere și cu mașina furată a avut loc pe DJ 172C, în localitatea Ilva Mică. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins în scurt timp de polițiști. 

La data de 12 ianuarie, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale. Accidentul s-a produs în localitatea Ilva Mică, pe Drumul Județean 172C, în zona pasajului rutier către drumul comunal Strâmba. Au fost implicate un autoturism condus de un bărbat, de 36 de ani, din Ilva Mică, și un altul, condus de un tânăr, de 20 de ani, din Năsăud. După producerea evenimentului, conducătorul auto de 20 de ani a plecat de la fața locului, fiind depistat, în scurt timp, de polițiști. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul din Năsăud nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a mai stabilit și că autoturismul pe care acesta îl conducea ar fi fost sustras în scop de folosință în dimineața zilei de 12 ianuarie, în timp ce se afla pe raza municipiului Cluj-Napoca. Autoturismul aparține unui bărbat din Rodna, tânărul fiind angajat al unei societăți comerciale pe care acesta o administrează”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ambii conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.