O nouă ediție a manifestării ”Toamna Bistrițeană”, în weekend la Viișoara

La sfârșitul acestei săptămâni, în Complexul de agrement ”Heidenfeld” din Viişoara va avea loc cea de-a XIX-a ediție a manifestării Toamna Bistrițeană, anunță Primăria Bistrița.

În cele trei zile ale evenimentului vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse agricole, apicole, precum şi spaţii dedicate standurilor de alimentaţie publică. La manifestare va participa și Asociația “Produs în Bistrița – Năsăud”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști, în ziua de 29 septembrie, comercianții sunt așteptați să își amenajeze standurile și să își pregătească marfa.

În următoarele două zile, va fi deschisă expoziția cu vânzare și vor avea loc și programe artistice, printre artiștii care vor întreține atmosfera numărându-se Lorenna, Nicoleta Voica, Angela Rusu, Cornel Palade și Romică Țociu, Cornelia Ardelean Archiudean și Petre Petruse, precum și ansambluri folclorice din județ.

De asemenea, în cadrul manifestării se vor acorda și premii participanților la expoziție. Astfel, se vor acorda trei premii la categoria produse legumicole, trei premii la categoria fructe și trei premii la categoria produse apicole.

Manifestarea constituie pentru bistriţeni nu doar o bună ocazie de a-şi face provizii pentru iarnă, ci şi un prilej de a petrece agreabil câteva ore în aer liber.

În contextul acestui eveniment, în zilele de 30 septembrie și 1 octombrie 2023, Piața Decebal și Piața Tărpiului vor fi închise pentru salubrizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!