O nouă rută cultural-turistică pe plan regional: ”Povestea vinului din podgoria Lechinţa”

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Turism Bistrița-Năsăud promovează o nouă rută cultural-turistică la nivel regional. Este vorba despre ”Povestea vinului din podgoria Lechinţa”, rută care beneficiază de recunoașterea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

Potrivit ADI Turism Bistrița-Năsăud, în vederea promovării noii rute vor fi organizate excursii tematice în care vor fi explorate cramele locale, se vor putea degusta vinuri deosebite şi vor putea fi vizitate şi alte obiective culturale sau turistice din județ.

”Descoperă povestea bogată a vinului din Podgoria-Lechința! Te invităm într-o călătorie fascinantă prin inima regiunii viticole din județul Bistrița-Năsăud. Alătură-te unei experiențe unice ce îmbină tradiția, gustul autentic și patrimoniul cultural! În cadrul excursiilor tematice, vei explora cramele locale, vei degusta vinuri deosebite și vei descoperi poveștile din spatele fiecărei etichete. Vei fi învăluit în atmosfera autentică a podgoriilor și vei avea șansa de a afla secretele producției de vin din zona noastră. Nu este doar despre vin! Pe lângă degustări, vei descoperi și obiective culturale și turistice din împrejurimi, aducându-ți o perspectivă completă asupra frumuseții și bogăției acestui colț de Transilvania. Grupuri mici, vizite punctuale, trasee bine stabilite și ghidaj personalizat pentru a oferi fiecărui participant o experiență memorabilă și autentică. Fii parte din această călătorie captivantă și redescoperă potențialul imens al vinului din județul nostru! Rezervă-ți locul acum și fii pregătit pentru o experiență cu adevărat deosebită!”, este mesajul lansat în spațiul public de ADI Turism Bistrița-Năsăud.

O altă rută cultural-turistică promovată de ADI Turism Bistrița-Năsăud la nivel regional este ”Circuitul bisericilor de lemn din Bistriţa-Năsăud“. De asemenea, potrivit Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, și alte obiective din județul Bistrița-Năsăud mai sunt promovate la nivel național în cadrul altor rute cultural-turistice, precum: Ruta bisericilor de lemn din România, Ruta ”Poarta Transilvaniei, Ruta orașelor și stațiunilor balneare istorice din România și Ruta vinului din regiunile istorice ale României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *