O tânără de 20 de ani din Năsăud și-a lăsat amicul (21 de ani) la volan, deși NU avea permis! Ambii s-au ales cu dosar PENAL ! Polițaii i-au prins pe-un drum comunal, în Gersa!

La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Comunal Gersa II.

La volan a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Gersa II. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tânărul a fost LĂSAT să conducă, deși NU avea permis!

În același timp, în autoturism a fost identificată o tânără de 20 de ani, din Năsăud, proprietara autoturismului, care deși ar fi cunoscut faptul că șoferul nu deține permis de conducere, i-a încredințat autoturismul.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere cât și pentru  încredințarea un vehicul către o persoană care nu deține permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!