O tânără din Târlișua a crezut că îi poate păcăli pe polițiști cu un permis de conducere făcut într-o aplicație de editare foto

O tânără din Târlișua s-a ales cu dosar penal și este cercetată pentru infracțiuni la regimul rutier. Aceasta a crezut că poate păcăli polițiștii cu un permis de conducere care ar fi făcut într-o aplicație de editare foto.

La  data de 2 octombrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat în trafic un autoturism condus de o tânără de 20 de ani, din Târlișua. Vehiculul a fost oprit pentru control pe Drumul Național 17C, în localitatea Dumitra. La control, conducătoarea auto a prezentat o fotografie cu un permis de conducere care ar fi creat într-o aplicație de editare foto. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constat că tânăra nu deține permis de conducere valabil.  De asemenea, în calitate de pasager, polițiștii au identificat proprietarul autoturismului, un tânăr de 19 ani, din Rebra, care deține permis, însă are suspendat dreptul de a conduce”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma celor constate, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *