O tânără mamă a trei copii, unul dintre cei mai implicați voluntari SMURD de la ISU Bistrița-Năsăud

O tânără mamă a trei copii este unul dintre cei mai implicați voluntari SMURD din Bistrița-Năsăud, potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență. Conducerea ISU Bistrița-Năsăud i-a mulțumit public pentru întreaga sa implicare.

Daniela Ramirez Sucilă (26 de ani) este, de departe, unul din cei mai implicați voluntari din echipa noastră. Mămică a trei copii, reușește să facă în fiecare lună peste 100 de ore de voluntariat în cadrul echipajului de prim ajutor SMURD din Detașamentul de Pompieri Bistrița”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Absolventă a Programului ”Salvator din Pasiune” în anul 2018, Daniela s-a implicat și în activități de informare preventivă, pe lângă misiunile operative. A absolvit cursuri de formare a voluntarilor și la Crucea Roșie România, Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud (întrerupt din cauza pandemiei), dar și în cadrul Crucii Roșii din Mexic.

Momentan, tânăra se află pentru o lună de zile în țară și nu a putut să stea deoparte de ceea ce îi place și o face să se simtă utilă comunității. Am găsit-o entuziasmată în așteptarea alarmei pentru a ajuta comunitatea noastră, la orice situație de urgență ar putea să apară. Explică recunoscătoare că toate cunoștințele deprinse atât teoretic, dar mai ales practic în cadrul voluntariatului la ISU Bistrița – Năsăud au ajutat-o și în viața de zi cu zi. A știut ce trebuie făcut, cu calm și profesionalism, atunci când unul din băiețeii săi a suferit o accidentare, dar și cum să acorde primul ajutor la un accident major, în perioada cât se afla în Mexic. Își dorește să își completeze studiile și să activeze în domeniul medicinei, pentru că simte că acolo se regăsește”, a mai transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Conducerea ISU Bistrița-Năsăud i-a mulțumit pentru întreaga sa implicare.

”Noi îi suntem recunoscători pentru implicarea și seriozitatea pe care le arată de fiecare dată când activează pe echipajele salvatorilor bistrițeni! Mulțumim, Daniela!”, au încheiat cei de la ISU Bistrița-Năsăud.