Oprit în trafic de polițiști, un tânăr a încercat să facă schimb de locuri cu un pasager din mașină. Ce au descoperit oamenii legii

Un tânăr care conducea o mașină pe DN 17D, prin localitatea Maieru, a fost oprit în trafic de polițiști. Crezând că scapă de probleme, acesta a încercat să facă schimb de locuri cu unul dintre pasagerii care se aflau în mașină, doar că oamenii legii au observat întreaga mișcare. Tânărul este acum cercetat penal.

La data de 13 ianuarie, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Politiei orașului Sângeorz-Băi au oprit în trafic un autoturism care se deplasa pe Drumul Național 17D, la intrare în localitatea Maieru. În momentul opririi în trafic, conducătorul autoturismului, un tânăr de 25 de ani din Feldru, ar fi încercat să-și schimbe locul de la volan cu unul dintre pasagerii autoturismului, un bărbat de 28 de ani din aceeași localitate, fiind surprinși de către polițiști. În autoturism, în calitate de pasager se mai afla un alt tânăr, de 23 de ani, tot din Feldru. Polițiștii au efectuat un control asupra vehiculului și a celor trei persoane, fiind descoperite mai multe plicuri cu substanțe susceptibile  a produce efecte psihoactive, cât și alte obiecte care aveau urmele unei substanțe alb pulverulentă. Atât conducătorul autoturismului, cât și pasagerul de 28 de ani au fost supuși testării cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanele fiind conduse la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că șoferul de 25 de ani din Feldru are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Toate substanțele si bunurile au fost ridicate și înaintate structurii competente în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii Compartimentului Rutier Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *