Opt persoane din Bistrița și Pinticu, reținute pentru 24 de ore

Opt persoane din municipiul Bistrița și din localitatea Pinticu au fost reținute pentru 24 de ore de polițiști, acestea fiind cercetate pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și  lovire sau alte violențe, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cele opt persoane au fost implicate într-un scandal izbucnit la Viișoara.

La data de 31 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui scandal la care participă mai multe persoane, în cartierul Viișoara din municipiul Bistrița. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că cinci persoane cu vârste cuprinse între 16 și 46 de ani, din Bistrița și Pinticu, s-ar fi agresat reciproc pe o stradă din Bistrița, în prezența altor persoane, fiind totodată cauzate și distrugeri la două autoturisme parcate. În urma conflictului, una dintre persoane, un bărbat de 31 de ani din Pinticu a fost transportat la spital pentru investigații medicale”, a explicat Poliția.

Persoanele în cauză au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Ulterior, în urma audierilor, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile, a șase dintre persoanele reținute.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *