Ovidiu Frenț vrea Revoluție-n Prefectură! De la microfon a cerut ca Mica Oprea să-și dea DEMISIA de onoare! Rugăminte către „Moș Crăciun” Radu Moldovan!

Mica Oprea a fost făcută praf de fostul prefect PSD, Ovidiu Frenț. La 33 de ani de la Revoluția din Bistrița, Ovidiu Frenț a luat cuvântul în calitate de președinte al Asociației 22 Decembrie!

De la microfon, Frenț a amintit de valorile democrației, de progresul României și de faptul că unii s-au jertfit pentru libertate și democrație…. Brusc, Ovidiu Frenț a atacat-o pe Mica Oprea și i-a cerut DEMISIA de onoare.

Frenț a profitat de acest moment solemn și s-a descărcat: „bântuie încă umbrele comunismului!”

Democrația este greu de consolidat și avem jaloane pe care le-am atins, dar avem și probleme. (… ) Din păcate, avem și noi exemple negative. În Palatul Administrativ bântuie încă umbrele comunismului și ale comportamentelor dictatoriale și abuzive. Regret să spun acest lucru pentru că am fost cel mai longeviv dintre conducătorii Instituției Prefectului, în mandatul de prefect și subprefect, dar asistăm din păcate la reîntoarcerea comportamentelor abuzive, discreționare, la umilință, la presiune, la șantaj, la dispreț și la încălcarea celor mai flagrante drepturi fundamentale ale omului. De cine? De cel care este pus să respecte aceste drepturi: de prefectul județului. Este regretabil.

Ca și criteriu de performanță, pot să vă spun că dintr-o organigramă de 40 de posturi, 14 oameni au plecat deja. Este 35%. (…) Mi-ar fi fost jenă să particip la o sărbătoare, la o aniversare și la o comemorare în care au existat oameni care și-au dat viața ca să existăm ca stat democratic, să avem aceste instituții și aceste funcții de care ne batem joc zilnic, în formă continuată. Încălcați Legea 167/2020, încălcați Constituția țării, Declarația Drepturilor Omului, Codul de Etică” – a spus fostul prefect!

Fostul prefect a amintit de angajații pe care (cică-i) asuprește Mica Oprea! Despre „comunista” Mica!

Vă ofer public șansa, astăzi, să vă depuneți mandatul și să vă cereți scuze tuturor celor care suferă zilnic de aceste comportamente abuzive, de cei din spatele dumneavoastră, de cei care sunt în tot județul și pe îi tratați cu dispreț și superioritate. Să știți că performanțele profesionale nu vi le va contesta nimeni și nu vi le va lua nimeni niciodată, dar ele nu pot să stea decât în spatele criteriilor de etică și de morală. Ca bun creștin ar trebui să știți acest lucru” – a spus Frenț.

A cerut sprijin politic de la Bogdan Ivan, ajutorul lui Moș Crăciun, Radu Moldovan!

Ovidiu Frenț a spus că-l va ruga pe ajutorul lui Moș Crăciun (uitându-se peste umăr in direcția deputatului Bogdan Ivan) și-i va cere s-o demită pe Mica Oprea.

Vă solicit să vă depuneți mandatul. Dacă NU, am să-l rog pe domnul care este ajutorul lui Moș Crăciun să scrie o scrisoare către Moș Crăciun, că poate totuși vom avea ca-n 1989 un Crăciun liniștit și veți putea si d-voastră,  după o carieră prodigioasă, să va bucurați de pensie în continuare!” – a transmis Ovidiu Frenț, fost prefect PSD!

Ovidiu Frenț s-a dat în stambă, la 33 de ani de Revoluție!

Discursul aprins a stârnit zâmbete în rândul audienței.

De menționat că Ovidiu Frenț este director executiv la Prefectură, funcție la care s-a întors imediat ce a fost destituit.

error: Content is protected !!