„Parada Brăduților” a ajuns la a 10-a ediție! Evenimentul conceput de Gabriela Montoiu se desfășoară la Muzeul Județean. Luni, 18 decembrie, ora 18!

Parada Brăduților pentru Vise Împlinite un eveniment conceput de Gabriela Montoiu, care a ajuns la a 10-a ediție! În 2023, Parada Brăduților se desfășoară la Complexul Muzeal Județean, in 18 decembrie, ora 18!

Conceptul acestui eveniment :  firme sau persoane fizice cumpără la licitație brazi gata-împodobiți iar banii adunați vor fi donați unor cazuri umanitare.

Gabriela Montoiu: “În acest an, cea de a 10-a a ediție Parada Brăduților pentru Vise Împlinite va fi una specială. Curtea și sălile Complexului Muzeal Bistrița-Nasaud vor răsuna de colind sfânt!”

„Aş vrea să ningă cu pace și armonie din ochii universului.

Bucuria supremă cred cā este să atingi sufletele altora. Pacea și armonia au devenit un miracol în zilele noastre care devin pe zi ce trece o amintire dacă nu ne împotrivim într-un fel sau altul.

 Cred că astfel de momente se întâmplă pentru că nu vrem să renunțăm la credință, speranță și miracole.

„Parada Brăduților pentru vise împlinite” e un fragment magic dedicat comunității noastre ca multe altele care fac finalul de an mai bun și plin de recunoștință.

Asteptăm cu drag să ne vedem luni, 18 Decembrie, ora 18:00, la Parada Brăduților pentru vise împlinite. Și anul acesta suntem înconjurați de oameni frumoși care au răspuns pozitiv invitației de a genera o seară frumoasă în prejma brăduților împodobiți cu inspirație, entuziasm și dragoste.

În acest an, cea de a 10-a a ediție Parada Brăduților pentru Vise Împlinite va fi una specială și gazda noastră la fel de primitoare.

 Curtea și sălile Complexului Muzeal Bistrița-Nasaud vor răsuna de colind sfânt!” – a transmis Gabriela Montoiu, organizatorul acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!