Parada Brăduților, în aer liber! Pe 19 decembrie va fi atmosferă de BASM în Piața Mică: licitație caritabilă, colinde și muzică LIVE, concept „by Gabriela Montoiu!”

Parada Brăduților pentru Vise Împlinite

 

„Parada Brăduților pentru vise împlinite a devenit un eveniment cunoscut în comunitatea bistrițeană. Esența tuturor evenimentelor din preajma Crăciunului aduc în prim-plan misiunea noastră, a fiecăruia, de a ne implica în acțiuni de caritate. Plecând de la simbolul Crăciunului, bradul, am reușit să construim în fiecare an momente magice în care am cuprins toate emoțiile și generozitatea noastră.

Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 6 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete pe chipuri triste, de a împlini vise. Am reușit de 5 ani încoace, cu fiecare ediție, să îndeplinim dorințe și să creăm bucurie.

p1

Prima ediție a Paradei Brăduților, care a avut loc în anul 2011, a fost dedicată unui tânăr pentru recuperarea sănătății lui care atârna de un fir de păr. Ediția din anul 2012 a reușit să sprijine cu toate resursele obținute în urma evenimentului, Centrul de Resurse și Referință în Autism „Micul Prinț”, coordonat de doamna Ana Dragu.

În anul următor (2013), Centrul Lacrima din Năsăud a fost sprijinit în urma acestei parade.

Licitația brăduților din anul 2014 a fost dedicată tinerei Laura Slăvescu, având ca scop achiziționarea unui scuter electric pentru mobilitate. Ediția a 5-a a Paradei Brăduților le-a dat aripi copiilor talentați și celor aflați în situații dificile. Dan Bungărdean, elev al Liceului de Muzică Tudor Jarda, și-a cumpărat vioara mult visată, iar Asociația Aripi de Copil a continuat să deruleze o parte din proiectele sale dedicate comunităților și familiilor defavorizate.

Ediția a 6-a din 19 decembrie 2016 își propune aceleași obiective, susținerea excelenței și a unui proiect din zona sănătății colective.

p0

În fiecare an, am încercat să găsim zone în care este nevoie de sprijin din punct de vedere financiar și resursele obținute în urma licitației brăduților să susțină proiecte și să premieze excelența tinerilor.

Avem o comunitate sensibilă în care există cultura generozității și o parte din binele propriu îl întoarce înapoi locului în care trăiește.

Parteneri și sponsori: Hotel Metropolis, Asociația Liber Team, Leoni, Amicii Building, Geoplast, Tourmont King, Cămara bunicii, Casa cu Flori Corilius, WAAW Fresh Cosmetics, Asociația Turist în Bistrița Năsăud, Copacul de Cafea, Asociația Mereu Împreună, Rotaract, Liceul de Muzică Tudor Jarda, Magnetic Christmas, Școala de Dresaj Nechita, Ovidiu Grovu Fotografii din Suflet, Lifevision Films, Societatea de Concerte. Parteneri media: Timponline, Observator BN, Răsunetul, Mesagerul, Bistrițeanul, Ziar de Bistrița, Radio Transilvania, Radio Someș,

Vă invit pe toți cei care doriți să dăruiți din bucuria voastră! Prieteni, cunoștințe, antreprenori, profesori, jurnaliști, avocați, meșteri populari, artiști…Parada Brăduților pentru vise împlinite!”

Gabriela Montoiu, Manager Atelierul de Imagine Prompt Communication

Citiți și:

FOTO – VIDEO: Liberali și oameni de afaceri s-au întrecut în licitații caritabile la “Parada Brăduților!” S-au strâns peste 4.000 de euro, dintr-un foc!

 

error: Content is protected !!