Pârtia de schi Cocoș, deschisă și astăzi. Accesul la telescaun, gratuit. Ar putea fi ultima zi de funcționare din acest sezon

Pârtia de schi Cocoș din Complexul Wonderland va fi deschisă și astăzi, de la ora 12:00, după ce reprezentanții autorităților locale au evaluat starea acesteia.

„Am  evaluat starea Pârtia Cocoş la această oră. Vom deschide pârtia de la ora 12:00, iar dacă ea se va păstra în condiţii  bune şi se va putea schia în condiţii de siguranţă, va fi deschisă până la ora 21:00. Dacă aceste condiţii meteo o vor face impracticabilă, fireşte că o vom închide mai repede de ora 21”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

Luni, pe pârtie au fost vândute aproximativ 280 de tichete de acces la instalaţia de transport, iar în zilele de sâmbătă şi duminică au fost vândute zilnic peste 800 de cartele de acces la telescaun. În total, în perioada 27 februarie – 5 martie, au fost vândute peste 2.800 de skipass-uri.

În acest interval în care pârtia a funcționat, din vânzarea tichetelor s-a încasat suma de aproape 70.000 de lei.

ACTUALIZARE

Primăria Bistrița mai vine cu o completare în ceea ce privește accesul la instalația de urcare pentru schiorii care aleg să profite și astăzi de pârtia de schi. ”Accesul va fi gratuit. În momentul în care condițiile nu vor mai fi potrivite pentru utilizarea corespunzătoare a pârtiei instalația de urcare va fi oprită” a precizat primarul Ovidiu Teodor Crețu.

 

error: Content is protected !!