FOTO: Pârtia de schi Cocoș se deschide mâine, la ora 14:00. Se va da drumul la instalația de nocturnă

Pentru cea de-a treia oară în acest an, bistrițenii vor putea schia din nou pe Pârtia de schi Cocoș .

Temperaturile scăzute înregistrate în ultimele zile au permis funcționarea în condiții optime a celor trei tunuri pentru producerea zăpezii artificiale. Astfel că, începând de mâine, pârtia va fi deschisă din nou amatorilor de sporturi de iarnă. Și în plus, va funcționa și nocturna.

Pârtia de schi va fi deschisă începând de mâine, 27 februarie, de la ora 14:00. Se va schia inclusiv pe nocturnă, programul de funcționare fiind până la ora 21:00. Încă de sâmbătă noaptea, tunurile de zăpadă funcționează încontinuu, astfel că în prezent, în partea de jos stratul de zăpadă măsoară undeva la 70 de centimetri, în vreme ce în partea de sus acesta este de aproximativ 30 – 40 de centimetri” a precizat pentru Ziar de Bistrița Darius Ilieșiu, reprezentat al Primăriei Bistrița în privința Pârtiei de schi Cocoș.

În ceea ce privește tarifele pentru utilizarea telescaunului aprobate de Consiliul Local Bistrița, acesta arată că pentru persoanele adulte taxa este de 30 lei/zi şi de 150 lei/6 zile. Pentru tinerii între 15 şi 18 ani inclusiv şi seniori (peste 65 ani), taxa este de 20 lei/zi şi 110 lei/6 zile. Pentru copiii până-n 14 ani, taxa este de 10 lei/zi şi 50 lei/6 zile. Cei care vor dori să schieze în nocturnă, între orele 18-21, vor plăti 20 lei/persoană.

FOTO: Pârtia de schi Cocoș

error: Content is protected !!