Patru adulți și un copil au fost răniți în urma coliziunii dintre un autoturism și o autospecială de Poliție, pe DN 17

FOTO: www.observatornews.ro

Un accident rutier soldat cu rănirea a cinci persoane, patru adulți și un copil, a avut loc duminică pe Drumul Național 17, între localitățile Șieu-Măgheruș și Podirei. În accident a fost implicată și o autospecială de Poliție. 

„Impactul a avut loc între o autospecială care circula pe direcția Bistrița-Beclean, condusă de un tânăr, de 21 de ani, din Bistrița, și un alt autoturism care circula pe aceeași direcție și care era condus de un bărbat, de 48 de ani, din Dej. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma accidentului, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns cinci persoane. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani din Bistrița, un bărbat în vârstă de 34 de ani din Blăjenii de Sus, un bărbat în vârstă de 48 de ani din Dej, o femeie în vârstă de 49 de ani din Dej și un minor în vârstă de 11 ani din Dej.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, toate persoanele rănite au suferit politraumatisme și în acest moment se află în curs de investigație la UPU, respectiv UPU Pediatrie.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

ACTUALIZARE

Doi din cei cinci pacienți care au ajuns la UPU în urma accidentului rutier de pe DN 17 rămân internați la Secția Chirurgie generală a SJU Bistrița. Este vorba despre pacientul de 34 de ani din Blăjenii de Sus, care a suferit fracturi costale, contuzie pulmonară, traumatism craniocerebral minor, și despre pacientul de 21 de ani din Bistrița, care a suferit fractură claviculară, fracturi costale, pneumotorax. Ceilalți trei pacienți din Dej (bărbat 48 ani, femeie 49 ani, copil 11 ani), care au suferit diferite contuzii, echimoze și traumatisme, au fost externați cu recomandări medicale la domiciliu și dispensarizare prin medicul de familie”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.