Patru autoturisme au fost avariate într-un accident rutier produs între Cepari și Liviu Rebreanu. O persoană are nevoie de îngrijiri medicale

Un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme s-a produs în această dimineață pe DN 17C, între localitățile Cepari și Liviu Rebreanu.

Patru mașini au fost avariate în urma accidentului, iar din primele informații, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale.

La locul accidentului au fost direcţionate un echipaj SMURD si un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor” a precizat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la locul accidentului intervin și polițiștii Serviciului Rutier, care vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs pe DN 17C, la ieșire din cartierul Liviu Rebreanu, pentru că șoferul unui autoturism nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul din fața sa. Cu toate că inițial se anunța că erau patru autoturisme avariate, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că doar trei au suferit avarii.

Pe DN 17C, la ieșire din cartierul Liviu Rebreanu, un conducător auto de 21 de ani din Dumbrăvița, pe fondul nepăstrării unei distanțe corespunzătoare în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa și care a fost proiectat într-un alt autoturism care circula pe același sens de deplasare, în fața sa. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorul auto de 21 de ani. Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”  a precizat pentru Ziar de Bistrița, Crina Sîrb, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliței Bistrița-Năsăud.

FOTO: arhivă

error: Content is protected !!