Patru bărbați din Bistrița, reținuți în urma unui scandal

Patru bărbați din Bistrița, cu vârste cuprinse între 29 și 34 de ani, au fost reținuți de polițiștii de la Investigații Criminale, ei fiind cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice și încăierare, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”În după-masa de ieri, 23 aprilie, un bistrițean de 47 de ani a sesizat, prin 112, faptul că pe o stradă din Bistrița are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 30 de ani l-ar fi agresat pe un altul de 31 de ani, în timp ce se aflau pe o stradă din Bistrița. Ulterior, au intervenit și alte persoane, printre care și ceilalți doi bărbați de 29 și 34 de ani, cei patru agresându-se reciproc. În urma agresiunii, bărbatul de 30 de ani a fost rănit, fiindu-i acordate îngrijiri medicale”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

La data de 23 aprilie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor patru bărbați. Aceștia sunt cercetați pentru comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice și încăierare.

În prezent, cei patru se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unor noi măsuri preventive.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea documentării faptelor sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!